vergadering

Al eens gedacht aan een opleiding tot projectmedewerker?

Ben jij goed in administratief werk? En hou je ervan om te werken aan verschillende projecten, zoals het opzetten van een nieuw concept, het organiseren van een evenement of de bouw van een nieuwe fabriek? Dan is de opleiding Projectmedewerker misschien wel iets voor jou. Het kan zijn dat je net klaar bent met school en op zoek bent naar een opleiding om je loopbaan mee te starten. Het kan ook zijn dat je op dit moment al ergens werkt, maar je graag wilt verdiepen in een bepaalde sector of je wilt laten omscholen. Het is namelijk nooit te laat voor een nieuwe stap in je carrière.

vergadering

Een veelzijdige functie

Tijdens de opleiding Projectmedewerker word je opgeleid tot administratief medewerker en projectmedewerker. Dit betekent ook dat je twee diploma’s krijgt. Dit is een super goede basis, aangezien je hiermee veel kanten op kunt. Blijken de projecten achteraf toch niet echt iets voor jou te zijn? Dan kun je altijd nog ergens aan de slag als administratief medewerker. Projectmedewerker zijn betekent dat je elke keer weer met een nieuw project aan de slag gaat, aangezien ieder project een keer eindigt. Jouw taken zijn het ondersteunen van de projectmanagers. Hierbij kun je denken aan communicatie activiteiten, het budget bewaken of een vergadering organiseren. Als projectmedewerker ben je eigenlijk bezig met allerlei werkzaamheden om het management te ontzorgen.

Hoe de opleiding eruit ziet

De opleiding Projectmedewerker kan bij Fabius opleidingen in heel Nederland gevolgd worden. Het is dus erg fijn dat je ergens bij jou in de buurt terecht kan. Daarnaast zijn er door het jaar heen verschillende startdata en lesmomenten, waardoor je met de opleiding kunt beginnen als het jou uitkomt. Je hoeft dus niet een heel jaar te wachten tot het nieuwe schooljaar begint. De lesmomenten omvatten altijd een dagdeel, dus je hebt de keuze om in de ochtend of in de avond de opleiding te volgen. Om deze reden is de opleiding Projectmedewerker ook uitstekend te combineren met je huidige werk.