Fabiusopleidingen.nl

Investeer in je toekomst en start snel met je nieuwe opleiding

In je eigen toekomst investeren klinkt heel zwaar, maar het gaat er natuurlijk gewoon om dat je iets leuks doet als je niet vrij bent. Het kan om zelfontplooiing gaan of je wilt wellicht van baan switchen. Bij Fabius opleidingen heb je geen specifieke vooropleiding nodig en je hoeft ook geen toetsprogramma tijdens de introductie te doorlopen. Met of zonder voorkennis ben je hier welkom om je kennis, vaardigheden en gedrag uit te breiden en zo het heft weer in eigen handen te nemen om je toekomst vorm te geven.

Fabiusopleidingen.nl

Klassikale lessen voor kennisoverdracht en verbeteren van vaardigheden

Veel studies kun je zelfstandig thuis doen. En als het puur en alleen om kennis gaat, heb je voor kennisoverdracht niet direct klassikale lessen nodig. Maar het face to face contact met de docenten en je medestudenten zorgen er ook voor dat je je houding en gedrag verbetert. Je leert ook van anderen en zij leren weer van jou. Doordat je samen de stof doorloopt en er vragen worden gesteld, zet jou dit ook weer aan het denken. En hierdoor heb je niet alleen een stuk achter de deur om goed voorbereid naar je bijeenkomsten te komen, maar ben je zelfs gemotiveerd en wil je er alles uithalen wat er in zit.

Lessen volgen op het moment dat het jou uit komt

De klassikale lessen vinden verdeeld over de dag plaats. Dit betekent dat je het kunt makkelijk kunt combineren. Wil je nadat de kinderen wat groter zijn geworden weer aan de slag? Of werk je nu parttime, maar wil je door deze nieuwe opleiding te volgen meer kansen creëren op fulltime werken? Dat kan. Je volgt een dag in de week les en per opleiding kies je voor het tijdstip. In de ochtenden kan dit van 9 tot 12 uur en in de avonden van 19 tot 22 uur.