Start met je nieuwe opleiding op locaties door heel Nederland

Vaak kun je een studie alleen in een bepaalde stad volgen en dat weerhoudt je er soms van om de drempel te nemen om weer te gaan studeren. Op www.fabiusopleidingen.nl zie je niet alleen heel veel keuze in verschillende praktische opleidingen, maar kun je per opleiding ook direct zien op welke locaties deze gegeven wordt. Je volgt dan een dagdeel in de week klassikale lessen en binnen de kortste keren heb je een diploma op zak waar je direct mee aan de slag kunt.

Voordelen van praktische opleidingen

Door te kiezen voor een opleiding die je basiskennis en –vaardigheden uitbreidt, vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt. Naar goede en enthousiaste telefonistes, kundige administratieve medewerkers of flexibele office managers is altijd vraag. Je kunt aan de balie, aan de telefoon of als accountmanager op bezoek bij klanten groot verschil voor de klanten van het bedrijf maken. Jij bent het eerste wat ze zien of horen en onderzoek heeft uitgewezen dat die eerste indruk nog steeds telt. Dit motiveert weer om alles – en nog een beetje extra – uit je studie te halen.

Een behapbare studie, zowel in tijd als in geld

Dat je geen 4 jaar hoeft te studeren, tussendoor dure boeken moet aanschaffen die niet bij de opleiding inbegrepen zijn of alleen aan het collegegeld zelf al veel geld kwijt bent, scheelt enorm. Je kunt al binnen 2 maanden een praktijkdiploma op zak hebben. En als je er op tijd bij bent, krijg je ook nog korting op de prijs van de opleiding. Het is belangrijk dat je voor het starten met een nieuwe cursus helderheid krijgt over de duur van de opleiding, de totale kosten en wat er van je verwacht wordt. Je wilt ook exact weten of de opleiding aansluit bij eventuele voorkennis en interesses. Op deze manier kun je je curriculum vitae weer compleet maken en aan de slag met solliciteren.